Güllüova İlkokulu

Vizyon: Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.

Misyon: Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gulluovailkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜLLÜOVA MAH. 8 CAD. GÜLLÜOVA ILKOKULU BLOK NO: 29 İÇ KAPI NO: 1 BULANIK / MUŞ

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Güllüova Mahallesi Bulanık ilçesinin doğu yönüne düşmektedir. Şehir merkezine 6 kilometre mesafededir. Mahallenin yerleşimi hafif tepeliktir. Mahalle tamamen ağaçlıktır. Güllüova Mahallesi su kaynakları bakımından zengindir.

Ulaşım Okulumuz Güllüova Mahallesinde olup, ilçe merkezine uzaklığı 6 kilometredir. Ulaşım şehir içi dolmuş, özel oto ve taksilerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6 km